De meest voorkomende problemen bij het verhuizen

De meeste mensen houden niet van verhuizen. Het overhoop halen van uw leven en om alles in dozen te moeten inpakken kan een hele grote klus zijn. Wanneer er iets misgaat tijdens de verhuizing kunt u veel stress ervaren. Probeer de volgende problemen de vermijden tijdens de voorbereiding en het verhuizen zelf!

Alles meenemen dat niet of nooit meer wordt gebruikt.
Het heeft geen zin om voorwerpen in te pakken die al jaren op een plank staan en alleen maar stof verzamelen zonder dat ze worden gebruikt. Mensen verhuizen altijd dingen die ze niet nodig hebben, simpelweg omdat ze dingen die ze bezitten niet willen weggooien. Tip: U hoeft niks weg te gooien, maar zie de verhuizing als een mogelijkheid om alles wat u meer dan een jaar niet heeft gebruikt, weg te doen. Geef dingen bijvoorbeeld weg aan een goed doel. Verspil gewoon geen tijd, geld en energie door voorwerpin in te pakken die u nooit zult gebruiken.

Geen professionals inhuren.
Misschien denkt u dat u wat geld te kunnen besparen door zelf te gaan verhuizen. Wat de beweegredenen ook zijn, is het geen goed idee. Verhuizend is zwaar en vermoeiend genoeg zonder zelf alle dozen te moeten sjouwen, inladen en uitladen. U bent veel beter af als u professionele verhuizers zoals iMoovers inhuurt om al het zware werk te doen.

Te lang wachten om professionals in te huren.
Als u tot het laatste moment wacht om de hulp van een verhuisbedrijf te reserveren, kan het al snel zijn dat u te laat bent. Dit leidt ertoe dat klanten moeten kiezen voor verhuisbedrijven die slechte service hebben of juist duurder zijn. Het is cruciaal om uw verhuisdatum zo snel mogelijk in te plannen! Weet u uw verhuisdatum al? Bel of email ons direct en we zetten uw datum vast.

Uw meubels passen niet in uw nieuwe huis.
Als bepaalde meubels of voorwerpen niet in de lift passen of de trap niet op kunnen zullen er alternatieve mogelijkheden moeten worden gezocht die wellicht meer geld kosten. Maak een plattegrond van de nieuwe ruimte en breng in kaart waar elk meubelstuk zal staan. Meet uw meubels en zorg ervoor dat u rekening houdt met de vierkante meters van uw nieuwe huis, de hoogte van het plafond en van de ramen.

Een goede voorbereiding is het halve werk! Wilt u uw verhuizing met ons bespreken? Neem contact op met iMoovers op 06 – 43 84 63 22 of stuur ons een mail naar info@imoovers.nl

 

Menu