Ontruiming van iMoovers

Een woningontruiming kan een emotionele en ingrijpende zaak zijn. Een ontruiming kan bijvoorbeeld om de hoek komen kijken bij een faillissement, het verlaten van een woning of wanneer een familielid is overleden.
Bij een woningontruiming komen vaak allerlei zaken kijken waarmee u vooraf misschien geen rekening heeft gehouden. Daarnaast heeft u bij een woningontruiming vaak te maken met tijdsdruk en met andere belangrijke zaken die uw aandacht nodig hebben.

Het goed bekijken van de inboedel is belangrijk. iMoovers weet dat dit op zorgvuldige wijze moet gebeuren, zodat alle goederen de juiste bestemming krijgen. Ook het regelen van transport is een punt van aandacht. Naast het verdelen van de inboedel, krijgt u bij een woningontruiming vaak te maken met eisen van verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij. De woning moet vaak helemaal in lege en originele staat worden opgeleverd en goed worden schoongemaakt. Ook herstelwerkzaamheden kunnen wel eens nodig zijn.

U hebt vaak genoeg andere zaken aan uw hoofd, en de ontruiming is een extra zorg die u er eigenlijk niet bij kunt hebben. Toch is het zaak om uw inboedel zo snel mogelijk ergens anders onder te brengen. Dit kan veel tijdsdruk en dus stress tot gevolg hebben waar je helemaal niet op zit te wachten.

Wilt u dat al deze zaken goed geregeld worden, maar heeft u hier zelf geen tijd voor of staat uw hoofd er totaal niet naar? iMoovers biedt u de ontruiming service waardoor al deze werkzaamheden u bespaart blijven.

iMoovers heeft jarenlange ervaring op het gebied van ontruimingen. Om te zorgen dat de woningontruiming op een goede manier verloopt is en goede voorbereiding nodig. Wij zoeken de juiste stortplaatsen en kunnen de werkzaamheden uitvoeren zonder dat u aanwezig hoeft te zijn. U kunt ons inschakelen voor woningontruiming, bedrijfsontruiming, kamer ontruiming en bezemschoon opleveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met iMoovers op 06 – 43 84 63 22 of stuur ons een mail naar info@imoovers.nl

Menu