Opslag ruimtes van iMoovers

Er zijn situaties waarin uw inboedel tijdelijk moet worden opgeslagen. Een verbouwing in uw huis of op kantoor of uitgestelde oplevering van uw woning bijvoorbeeld. Een tijdelijk verblijf in het buitenland is ook een mogelijkheid. In die gevallen kunnen wij u helpen. Bij iMoovers huurt u voordelige en veilige opslagruimte voor de tijdelijke of langdurige opslag van je inboedel. Wij hebben speciaal voor u een loods ter beschikking waarin u alles wat u maar wilt kwijt kunt. Uw inboedel is bij ons altijd in veilige handen.

Ook inboedel of huisraad dat je tijdelijk niet gebruikt, kan thuis behoorlijk in de weg staan. Dit ruimtegebrek nemen veel mensen lang voor lief. Alleen soms heb je letterlijk en figuurlijk toch echt wat extra ruimte nodig. Het opslaan van meubels, huisraad, een verzameling of apparaten ligt dan voor de hand.

Inboedelopslag biedt vele voordelen. Heeft u minder belangrijke spullen die u voor een korte tijd moet opslaan? U kiest zelf de hoeveelheid ruimte en de huurperiode. Door de geacclimatiseerde ruimte waarin loods zich bevindt, blijft uw inboedel onbeschadigd.
De opslag is 24 uur per dag bewaakt en wordt in de gaten gehouden via een camerasysteem. Heeft u met spoed iets uit de opslagbox nodig? Dit is geen probleem, u beslist zelf wanneer u gaat laden of lossen.

Wanneer u opslag huurt bij iMoovers is het voordeel dat de verhuizers alles tegelijk ophalen én kunnen retourneren wanneer u weer klaar bent om uw inboedel te ontvangen. Er komen alleen mensen onder toezicht en voorwaarden in de loods. Niemand kan zomaar in de buurt van uw bezittingen komen. Daarnaast betaalt u alleen de ruimte die u gebruikt!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreft inboedelopslag?

Neem contact op met iMoovers op 06 – 43 84 63 22 of stuur ons een mail naar info@imoovers.nl

Menu