Wie zijn wij?

iMoovers is een jong bedrijf met jarenlange ervaring in het verhuizen van particuliere woningen en zakelijke locaties in de randstad. Wij zijn een professioneel familiebedrijf die altijd met u mee denkt. iMoovers zorgt dat u tijdens de verhuizing geen stress heeft. Voor de verhuizing kunnen wij desgewenst langskomen om samen een verhuisplan op te stellen. Zo weet u precies wat er wanneer gebeurd. Neem tijdig met contact met ons op zodat wij onze service optimaal voor u kunnen uitvoeren.
Neem contact op met iMoovers op 06 – 43 84 63 22 of stuur ons een mail naar info@imoovers.nl.

Waarom iMoovers

  • Wij zijn expert in verhuizen. Onze jarenlange ervaring en slimme aanpak zorgt dat u kunt genieten van de scherpste prijzen.
  • Wij verhuizen veilig. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en onze focus ligt bij het veilig vervoeren van (kostbare) items. We gebruiken de beste verpakkingsmaterialen die specifiek geschikt zijn voor uw inboedel.
  • Scherpe prijzen. We geven u de mogelijkheid om zo duidelijk mogelijk aan te geven waaruit uw inboedel bestaat. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte in uw inbox met de scherpste tarieven in Nederland.
  • Wij denken aan alles. We denken graag over alles wat nodig is om de verhuizing zo soepel mogelijk te doen verlopen. Denk aan het beschermen van vloeren of extra dozen meenemen.
  • Ons team bestaat uit betrouwbare en professionele heren die kwaliteit leveren en respectvol zijn. U heeft geen tuig over de vloer.

Vakmanschap

Verhuizen is ons vak! Het is veel meer dan alleen spullen van A naar B vervoeren. Elke verhuizing is voor ons een logistiek proces waarbij de klant centraal staat. iMoovers borgt vakmanschap door niet alleen in goede apparatuur en materiaal te investeren maar ook in de kunde en kennis van haar medewerkers. Onze medewerkers zijn geen gewone verhuizers maar logistieke vakmannen!

Flexibiliteit

Verhuizen is een persoonlijke zaak! Zo heeft elke klant individuele behoeftes en wensen. Verhuizen overdag? Liever in de avonduren of weekend? Geen zorgen, onze diensten worden altijd op maat geleverd. Wij verzorgen volledige verhuizingen(demontage,inpakken,vervoeren, uitpakken en montage) maar ook verhuizingen waarbij we alleen het transport verzorgen. U bepaalt, wij leveren!

Betaalbaar

Verhuizen kost tijd en uw tijd is kostbaar! Door onze ervaring en kennis van logistieke processen weten we hoe we zo optimaal mogelijk onze materiaal en personeel kunnen inzetten zodat de kosten laag blijven. Onze vakmannen werken gedreven en volgens een duidelijk structuur waardoor de verhuizing vlot en veilig verloopt. Dit bespaart tijd en leidt tot voordelige tarieven!

Menu