Particuliere verhuizingen van iMoovers

U gaat verhuizen! Naar een andere stad of juist gewoon om de hoek? Dan zou dit weleens een stressvolle periode in uw leven kunnen zijn. U kijkt op tegen alle aspecten die bij de verhuizing komen kijken en u bent het overzicht helemaal kwijt. Maakt u zich vooral geen zorgen, bij iMoovers ben u aan het juiste adres wanneer het aankomt op particuliere verhuizingen van elk formaat.

Het verhuizen zelf kan erg chaotisch en overweldigend zijn en het voelt vaak als een hele grote klus. Dit is de reden waarom u voor iMoovers kiest. Wij ontstressen, ontzorgen en helpen u met de complete verhuizing van A tot Z. Voorafgaand aan de verhuizing kunt u op ons digitale inventarisatie formulier invullen waar uw inventaris uit bestaat, op deze manier hebben wij voorafgaand aan de verhuizing een duidelijk overzicht van wat en hoeveel er verhuisd moet worden. U ontvangt binnen 24 uur een overzichtelijke offerte, geheel  op maat gemaakt volgens uw ingevoerde gegevens.
Na uw akkoord kan de verhuizing worden ingepland. Wanneer u dit wenst biedt iMoovers een breed scala aan extra diensten die uw verhuizing nog makkelijker zullen maken. Denk hierbij dan aan een inpak-, demontage en installatieservice. Deze diensten kunt u altijd achteraf nog toevoegen aan uw bestaande offerte. Bij iMoovers is alles mogelijk!

Door onze jarenlange ervaring binnen de verhuisbranche biedt iMoovers altijd maatwerk van kwaliteit. Elke verhuizing is per slot van rekening weer anders. Wij bieden u een persoonlijke en passende oplossing aan. iMoovers doet er alles aan om uw verhuizing op rolletjes te laten verlopen.

Wilt u uw verhuizing met ons bespreken?

Neem contact op met iMoovers op 06 – 43 84 63 22 of stuur ons een mail naar info@imoovers.nl

Menu