Senioren verhuizingen van iMoovers

Er komt wellicht een moment in uw leven dat u de beslissing neemt om kleiner te gaan wonen en te verhuizen naar een appartement, een aanleunwoning, een seniorenflat of een zorgkamer/zorgflat.

Dit soort verhuizingen vragen vooral om rust, comfort en overzicht. Een goede voorbereiding is noodzaak. Communicatie en coördinatie vormen belangrijke voorwaarden voor een zorgeloze verhuizing. Daarom willen wij uw wensen en eisen voorafgaand aan de verhuizing duidelijk voor ogen hebben, zodat we een overzichtelijk en gedetailleerd verhuisplan kunnen maken. Wij nemen de tijd om alle betrokkenen rustig op de hoogte te stellen van de verhuisplannen, zodat zij precies weten wat er wanneer gaat gebeuren. Duidelijkheid is belangrijk bij dergelijke verhuizingen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. We willen voorkomen dat bewoners worden verrast door alles wat er gebeurt en willen dat zij ten alle tijden op de hoogte zijn van de gebeurtenissen. Het gaat echter om hun verhuizing. Naast duidelijkheid is rust belangrijk. Met een ervaren verhuisbedrijf als iMoovers is dat precies waar u op kunt rekenen; rust en duidelijkheid.

Bij iMoovers weten wij hoe gevoelig het kan zijn uw huis te verlaten en verder te gaan naar de volgende fase in uw leven. Dit betekent dat wij er alles aan doen om te zorgen dat de verhuizing wordt uitgevoerd met het grootste respect, empathie en mededogen voor de betrokken personen. Wij zijn trots op het feit dat wij ook een speciale dienst verlenen voor senioren en zorgbehoevenden die overstappen naar een nieuwe woning. iMoovers heeft de expertise en ervaring in huis om elke senioren verhuizing perfect en zorgeloos te laten verlopen. We nemen u al het werk uit handen.

Wilt u uw verhuizing met ons bespreken?

Neem contact op met iMoovers op 06 – 43 84 63 22 of stuur ons een mail naar info@imoovers.nl

Menu