Student verhuizingen van iMoovers

Je studententijd is een tijd die je je altijd zal herinneren. Naast je studie zijn een beetje werken en vooral veel feesten aan de orde van de dag. Bij iMoovers weten wij dat je in deze periode van je leven niet veel te besteden hebt, en al helemaal niet voor een verhuizing.

De meest belangrijke vraag voor een student is dan ook; wat kost een verhuizing nou eigenlijk? En dit snappen wij bij iMoovers.

Wij zijn geen studenten verhuisservice waar je andere studenten inhuurt om jouw klus te klaren. Ook studenten verdienen in onze ogen een professioneel team dat hun spullen veilig en onbeschadigd van A naar B brengt. iMoovers zorgt dat we met onze hele scherpe tarieven, slimme en efficiënte voorbereidingen en soms een beetje samenwerken, zorgen dat jij wat kan besparen op de kosten van de verhuizing. Zo kun jij met jouw kleine budget tóch gebruik maken van een professionele verhuisservice en ben je altijd verzekerd van een ervaren team en een soepele verhuizing.

De teams die worden ingezet bij studenten verhuizingen hebben allen veel ervaring met verhuizingen van alle formaten. Dit houdt in dat ze rekening houden met het veilig verhuizen van je bezittingen en ze leren om efficiënt om te gaan met de beschikbare tijd. Hierdoor zal de verhuizing snel en soepel verlopen wat weer scheelt in de kosten voor jouw verhuizing, want hoe sneller de verhuizing verloopt, hoe lager de kosten.

De verhuizers van iMoovers staan iedere dag voor je klaar om te helpen met de verhuizing. De verhuis teams leveren een complete verhuizing, of assisteren juist bij jouw verhuizing waar je hulp nodig hebt.

Wilt u uw verhuizing met ons bespreken?

Neem contact op met iMoovers op 06 – 43 84 63 22 of stuur ons een mail naar info@imoovers.nl

Menu