Zakelijke verhuizingen van iMoovers

Uw bedrijf gaat verhuizen naar een nieuwe locatie. Een nieuw pand met nieuwe kansen. Wat de reden voor uw zakelijke verhuizing ook is, een verhuizing is meer dan het verplaatsen van uw inventaris. iMoovers denkt mee met wat er allemaal moet gebeuren tijdens de voorbereiding van de verhuizing en tijdens de uitvoering. Zo krijgt u een helder overzicht van de meest efficiënte manier voor uw zakelijke verhuizing. Alleen met een duidelijk beeld van uw project en een goede voorbereiding van uw verhuizing, zal deze soepel verlopen.

iMoovers kan alle bedrijfsverplaatsingen aan. Per project wordt er goed gekeken naar de grootte van de verhuizing. Aan de hand van deze analyse wordt er speciaal voor uw project een team samengesteld die in de desbetreffende verhuizing gespecialiseerd is. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de meest vakbekwame verhuizers voor uw project.

Wij kunnen de hele verhuizing overnemen zodat u zich kunt blijven concentreren op uw bedrijf tijdens de relocatie. iMoovers weet als geen ander dat u tijdens een relocatie met heel veel andere zaken bezig bent. Als u voor iMoovers kiest, zorgen wij dat uw verhuizing soepel verloopt zonder dat u daar enige stress door ervaart. Wij gaan uiterst secuur en voorzichtig te werk om te zorgen dat uw inventaris ongeschaad op de nieuwe locatie zal aankomen. Alles zal op de afgesproken tijd worden uitgevoerd en u zult geen onverwachte prijsverhogingen ontvangen. Kiest u voor iMoovers, dan kiest u voor vakmanschap en kwaliteit.

Doordat iMoovers werkt met een digitaal inventarisatie systeem, zijn alle processen, logistiek en administratief, zo efficiënt en overzichtelijk mogelijk. Door deze digitalisering heeft iMoovers duidelijk zicht op alle lopende procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus, wat zich vervolgens weer uit in scherpe offertes die per project volledig op maat zijn gemaakt.

Wilt u uw verhuizing met ons bespreken?

Neem contact op met iMoovers op 06 – 43 84 63 22 of stuur ons een mail naar info@imoovers.nl

Menu